Kontorsstädning

med fast månadspris

Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

Här kan du få en offert

Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.

Picture

LÅGT PRIS

NÖJD KUND-GARANTI

INGEN BINDNINGSTID

Kontorsstädning med fast månadspris

En välstädad och ren kontorsmiljö ger inte bara ett representativt intryck åt kunderna, det skapar även en trivsam arbetsmiljö åt de anställda. Att hitta ett städföretag som ser till att städa kontoret från grunden, samtidigt som priset hålls nere, är därför en hög prioritet för många företag.

Vi på RUT städarna är specialiserade på prisvärda kontorsstädningar som anpassas efter varje företags behov, oavsett lokalernas storlek eller utformning. Tillsammans med en högeffektiv schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande är vi det självklara valet för er.

När ni vänder er till oss går vi personligen igenom era lokaler för att se vilka behov och önskemål just ni har för kontorsstädningen. Har ni en marmortrappa som kräver lite extra uppmärksamhet, eller heltäckande mattor som är svåra att få rena? Arbetsstolar som kräver daglig rengöring?

Vi ser till att anpassa kontorsstädningen så att era behov tillgodoses, och vi kan även anpassa städfrekvensen efter årstiderna om så önskas. Det är ni som bestämmer hur ofta vi ska genomföra vårt kontorsstäd, om det är en gång per dag, en gång i veckan eller en gång i månaden. Oavsett vad ni än väljer får ni ett lågt, fast månadspris tillsammans med en Nöjd-Kund- Garanti.

Få offert på kontorsstädning

Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

Här kan du få en offert

Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.