Fönsterputs

Vi putsar dina fönster med nöjd-kund-garanti

Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

  Här kan du få en offert

  Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.

  Picture

  LÅGT PRIS

  NÖJD KUND-GARANTI

  INGEN BINDNINGSTID

  Fönsterputs med nöjd-kund-garanti

  Finns det något bättre än nyputsade fönster? Att kunna sitta och njuta av att se hur solen skiner in? Att ha rena fönster är nästan en självklarhet för att hemmet ska kännas rent, men som bekant är det svårt att få tiden till det.

  Det är därför som vi på RUT städarna erbjuder högkvalitativ fönsterputsning där vi inte bara håller nere priset så mycket som möjligt, vi anpassar oss även tidsmässigt efter dig. Vad kan du då räkna med att få från oss?

  Gå gärna in på vår fönsterputs sida http://www.rutputsarna.se/tjanster/fonsterputs/

  När du låter oss ta hand om din fönsterputsning är det erfarna fönsterputsare som kommer hem till dig med alla redskap och material som kan behövas under arbetets gång, det inkluderar även utrustning för arbetshöjder över 2,5m. Fönsterputsarna ser till att göra rent fönsterna både ut- och invändigt, och vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti efter varje utfört arbete.

  Med vår ansvarsförsäkring kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss, vi ser till att göra skinande rent hemma hos dig till ett konkurrenskraftigt pris. På det viset kan du fokusera mer på sådant som du tycker om och som är viktigt för dig istället för att putsa fönster.

  Få offert på fönsterputs

  Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

   Här kan du få en offert

   Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.