Flyttstädning

Vi utför din flyttstädning med nöjd-kund-garanti

Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

  Här kan du få en offert

  Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.

  Picture

  LÅGT PRIS

  NÖJD KUND-GARANTI

  INGEN BINDNINGSTID

  Flyttstädning med nöjd-kund-garanti

  När man ska flytta är det självfallet att fokusen ligger på det nya hemmet, det är där som man vill lägga sin tid och energi. Flyttstädning av den gamla bostaden kommer man däremot inte ifrån, och för att den som flyttar in ska bli nöjd är det viktigt att flyttstädningen är enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

  Vi på RUT Städarna har stor erfarenhet av hemstäd, och vi arbetar ständigt för att hålla nere priset. Tillsammans med Nöjd-Kund-Garanti kan du därför räkna med ett flyttstäd som är lika omfattande som prisvärt och tryggt.

  Vi ser till att flyttstäda alla rummen i ditt hem så att de blir som nya, från köket med kylskåpet och spisen vidare till lister och golv i alla rummen. Vi ser till att rengöra tvättmaskinen ut- och invändigt, putsa alla fönster och mycket mer.

  Eftersom vi utför städningen av ditt hem enligt Mäklarsamfundets rekommendationer kan du räkna med en högkvalitativ flyttstädning där ingenting lämnas åt slumpen. Likaså är vi noga med att hålla nere kostnaderna så långt det går, allt för att kunna erbjuda dig ett så lågt, fast pris som möjligt. Eftersom flyttstädning ingår i skattereduktionen betalar du endast 50% av kostnaden direkt på fakturan.

  Få offert på flyttstädning

  Fyll i dina kontaktuppgifter idag, vi hör av oss inom 24h med en kostnadsfri offert.

   Här kan du få en offert

   Lämna dina uppgifter så skickar vi en offert inom 24 timmar.